Балканско Гуча "Баба Марта" Парти

Петък 2 Март 21:00 часа - 3 Март 05:00 часа
Сподели във Фейсбук
Вечна слава, здраве и любов за всички приятели на балканския духов и рок-ска ритъм!
За нас е огромно удоволствие да ви поканим на предстоящото, по ред 17-то издание, на най-големия карнавал на балканската лудост и радост: ,,Балканско Гуча Парти’’.
Както вече се досещате, с това издание ще отдадем своята любов и признателност към двата най-български и най-светли празници, а именно ,,Баба Марта'' и 3-ти Март.

По деликатесна балканска рецепта се гответе за следния сценарий:

✴ масово връзване на мартеници

✴ Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат дискотечните пантофки от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Очаквайте най-горещи включвания из музикалните дебри на България, Сърбия, Румъния, Гърция, Македония, Черна Гора, Босня и Херцеговина, съзвездията ,,Орион'', и ,,Голямата мечка'' , както и ,,Мелмак'' !

✴ Ще имате възможността да се насладите на зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще си тананикате и подсвирквате с месеци!

✴ Балкански духов оркестър, съставен от виртуози на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, помагайки ни да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.

✴ Български народен танцов ансамбъл ще ни хване за ръка и ще ни поведе на голямо хорце, като така ще отдадем нужната любов и уважение към и хиледолетните български традици и настоящите празници. Българското трябва да се помни и да не се забравя!

✴ Ще посрещнем всички гости с ракийка и мезенце и ще разиграем весели игри със щедри награди от нашите любезни партньори - ,,ОЛИНЕЗА'' и ,,RAKIASHOP.EU''

Очакваме балканската лудост да се разгърне в пълен блясък, така че събота я пишем дъждовна!